Home » Karakter analyse

Karakter analyse

Linda Tellington Jones heeft bij meer dan 1500 paarden onderzoek gedaan naar bepaalde uiterlijke kenmerken en gedragskenmerken die daarbij leken te horen. Uit haar onderzoek kwam dat paarden met veel dezelfde uiterlijke vormen aan het hoofd ook overeenkomsten hadden in hun persoonlijkheid.

Als eigenaar ken je je paard, maar het is toch altijd interessant om dit soort analyses uit te laten voeren. Soms zijn het verhelderende opmerkingen of het welbekende Oh ja, inderdaad! moment. Dingen om mee te nemen voor nu of in de toekomst of gewoon leuk om zo voor je zien. Aangezien alle drie niet voor niets bij mij horen, zitten er veel overeenkomsten in. Je zoekt altijd een paard dat bij je past is mijn gevleugelde uitspraak! Allemaal zijn ze intelligent, hebben afwisseling nodig om blij te blijven, zoeken iemand die de lijnen en grenzen uitzet, proberen nieuwe mensen uit en zoeken hun grenzen op. Maar bovenal steekt vriendschap en eerlijkheid er bovenuit.

Ik heb de analysese uit laten voeren door Roos de Noord van karakteranalyses.nl

Roos over haar analyses op haar website:

In mijn analyses maak ik eerst een lijst van alle uiterlijke kenmerken en de betekenissen die daarbij horen. Hierna maak ik een uitgebreide samenvatting van hoe alle vormen komen tot één persoonlijkheid en hoe alles dus invloed heeft op elkaar. Als laatste bekijk ik ook de bouw van het paard. Soms heeft de bouw namelijk erg veel negatieve invloed, terwijl het dier eigenlijk een erg ongecompliceerd karakter heeft.

Ze heeft inmiddels al meer dan 1.000 analyses uitgevoerd, nu dus meer dan 1.003 Lachen

Klik hier voor de analyses van: