Home » Blogs » Blogs 2012 » THT datum komt in zicht

THT datum komt in zicht

Gepubliceerd op 23 januari 2012 om 14:30

De Rijn is al flink gezakt, maar nog steeds niet voldoende om de omheiningen te kunnen maken. Er staat nog een groot zwembad midden in het weiland. De pony’s staan dus nog steeds in Winssen, die vermaken zich nog opperbest. Krijgen volop aandacht en eten. Woensdag even heerlijk in de stal gezeten met twee pony’s zowat op schoot, ze wilde allebei volop gekriebeld worden.

Zaterdag ben ik hard aan het werk gezet. Toen heb ik beide stallen helemaal leeg gehaald, want de twee grote dames komen bijna! Was nog wel een flink werkje. De vorige bewoner was wat minder netjes met de stallen omgesprongen dan we hadden verwacht, maar 3 uur, een hele berg viezigheid en een verrekte hamstring van het schoppen tegen de schep verder was de klus zo goed als geklaard. Er zaten nog wat plekken vast in de nieuwe stal van Floortje, maar daar had ik de kracht niet meer voor. Die heb ik zondag nog een keertje geprobeerd verder schoon te maken. Verder dan twee volle mestboys ben ik niet gekomen, wat zat dat vast! Ik had inmiddels al zeven volle mestboys uit het weiland geschept met mest, dus ik had weer een mooie bijdrage aan de nieuwe mesthoop

Maar de grote dames staan dus klaar om ook naar Winssen te komen. Zoals het er nu uitziet gaan we a.s. weekend de meiden ophalen en in hun nieuwe onderkomen neerzetten. Heb er veel zin in, maar ook beetje gemengde gevoelens hoor. Heb het erg leuk gehad afgelopen twee jaar in Renkum met de dames daar op stal. Aan alles komt een einde helaas en hier dus ook aan. Nu druk bezig met de laatste voorbereidingen. Enten, wormen check, spullen meenemen die toch al mee naam huis moesten etc.

Niek de afgelopen week toch maar wat minder laten lopen, want de bak in Winssen is nog niet zover dat we erin kunnen rijden, dus dat worden vooral buitenritjes de komende tijd. Vrijdag nog gereden en Anne nog even geoefend met Niekje (wat haar een nette 2e plek opleverde tijdens de wedstrijd op Ghandi!) en zondag met Marjolein alleen gestapt in de bak. Een buitenritje zat er met dat vieze weer helaas niet in. Regen, wind, koud, bah! We hebben maar afgesproken dat ik daar van de zomer nog eens voor terug ga komen. Altijd gezellig Verder deze week nog één keertje rijden en dan is het mooi geweest. Deze week vooral rustig aan doen en al onze spulletjes verzamelen en meenemen naar huis. Dan donderdag of vrijdag (ligt aan mijn kleine neefje wanneer hij zin heeft om geboren te worden) het officiele afscheid en dan gaan we zaterdag! Dan zijn al mijn peerdjes de Rijn over, net als ik :)

Geplaatst door Marlies Beekhuizen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.