Home » Blogs » Blogs 2012 » De roze halsters zijn binnen

De roze halsters zijn binnen

Gepubliceerd op 24 juli 2012 om 13:10

Bella zit nu helemaal gebakken in de groep, de ruin die haar de eerste twee weken het leven zuur probeerde te maken heeft ze inmiddels onder de duim en zij vertelt hem wel even waar hij wel en niet mag komen. Inmiddels heeft ze twee keer voor de koets gestaan. De eerste keer schrok ik heel erg, want ik kreeg de binnensingel niet eens meer dicht...! Ook al is ze drachtig, ik moet echt op haar haar gewicht letten. De tweede keer voor de kar, gister, ging het gelukkig ineens veel beter, kon de binnensingel op het tweede gaatje. Ik zeg goed bezig! Ook nog even getest wat zij van de massagepad van Nikita vond en volgens mij vindt ze het wel ok. Alle banden op het allerkleinst en dan past het enigzins. Voor de koets doet ze het nog altijd geweldig. Zo braaf en echt niet gek te krijgen, wat we ook tegen komen. Ditmaal was het een trauma heli, een grote trekker met giga aanhanger en een hondenkliekje. No problemo! Vrolijk doorgaan met het afvallen en hopelijk gaat de kleine binnenkort een beetje mee-eten.

Onze allerjongste lid van de paarden familie is vandaag alweer 54 daagjes in de buik van mama, goed aan het groeien en inmiddels klopt zijn hartje al hard en hij gaat nu bijna beginnen met het bewegen van zijn benen, schudden met zijn hoofd en zijn zuigreflexen oefenen. Maar hij is nog maar zo groot als een pelpinda. Succes ukkie!

Nikita is druk geweest afgelopen week. Het was voor de verandering weer eens echt mooi weer en komende week wordt onze eerste zomerse week. Begin van de week nog wat regen, maar donderdag gingen we bij Nicol en Floor op bezoek en was het helemaal droog. Heerlijk ritje gemaakt over de Ginkel, lekker doorgereden, even de beentjes strekken. Zaterdag kwamen we bij toeval een broertje van haar tegen en ik had het geluk dat ik een rondje mocht rijden. Nothing like the real deal, maar Nieks papa geeft zijn vrolijke karakter zeker goed door aan zijn kinders. Met een paar leuke foto's weer huiswaarts gekeert en Niek even aan de longeerlijn gehangen. Ze liep werkelijk geweldig! Zondag nog even afgesloten met een vrolijk ritje door Winssen waarbij de weer een nieuw verkeersbord hebben bijgeleerd. "Pas op agresieve buizerd" Het moge duidelijk zijn dat we dat pad niet zijn ingeslagen. Deze week maar genieten van de mooie avonden, want het schijnt over 3 dagen alweer over te zijn. Daaaaag zomer, het waren 3 fantastische dagen...

Michael wil nog niet echt aankomen, maar eten doet hij goed, net als groeien. Toen we zaterdag aankwamen, hadden ze net nieuw hooi gekregen en lekker aan het knabbelen. Hij had ons vlot in de gaten en kwam even gezellig knuffelen. Dit keer was Anita mee, maar de andere mannen waren wat opdringerig, dus wachtte ze even buiten de draden. Dat kwam niet slecht uit, want eindelijk ware de roze halsters binnen! Michael kreeg zijn halster om en meteen even een fotootje gemaakt. Tja, hij staat verder toch zonder halster, dus moet wel even een aandenken hebben. Voor je het weet zijn ze dr uitgegroeid! Binnenkort zijn zussen op de foto met de nieuwe halsters, lekker mierzoet roze haha! Eigenlijk heb ik er 4, er ligt ook al een roze mini veulen halstertje klaar, kadootje van Claire ;)

 

Geplaatst door Marlies Beekhuizen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.