Home » Blogs » Blogs 2012 » Toch starten

Toch starten

Gepubliceerd op 8 augustus 2012 om 13:06

Ik wordt op het moment een beetje geplaagd door mijn eigen fysiotherapeut, maar het resultaat is er gelukkig wel naar. Helaas betekent dat, dat ik toch wat minder aan het rijden ben de afgelopen week. Maar goed, dat weerhoudt me dr niet van om toch nog even op Nikita te klimmen, want ze moet toch weer trainen. We doen namelijk op 26 augustus mee aan het concours in Winssen! Nadat onze wedstrijd in Kootwijk niet doorging heb ik toch maar eens in de buurt rondgevraagd of we ergens anders mee mochten doen en uiteindelijk kwam die rijvereniging met het antwoord dat ik bij wijze van uitzondering wel mee mocht doen. Hoe en wat precies weet ik niet, maar we komen daar dus aan de start. Toch maar weer die proefjes gaan leren :)

Bella heeft deze week behoorlijk stil gestaan, niet voor de kar en ook niet naast de fiets. Beetje wandelen, maar dat doet ook verder niets voor haar conditie. Inmiddels is de korf af en is de wond onder haar kin bijna geheeld. Dus we kunnen weer aan de slag! Ze wordt alleen maar ronder, gelukkig zit er een veulen in die nu ook lekker begint te groeien. Junior is nu 70 dagen oud en al zo groot als een walnoot. Eet maar flink mee Junior, jij moet er nog echt van groeien ;)

Michael blijft maar groeien waar je bij staat. Afgelopen zondag ochtend even een bezoekje met Nicole gemaakt naar de heren. Hij zag me aankomen en kwam samen met Fellow naar het hek. Even geborsteld en geknuffeld en Nicole de groep laten zien. Die had wat minder oog voor Michael, want Colour was verliefd. En Nicole baalde dat hij een halve meter tekort kwam in stokmaat, anders was hij opgeladen en ging hij mee naar Brabant. Soms kun je dat zo ineens hebben, ik kan het weten haha!

Ik ben er ook uit hoe ik mijn lessen vorm wil gaan geven, ik ben getipt over een trainingsstal die les geeft op een Z2 dressuur paard en daar ga ik volgende week kennismaken. Ben heel erg benieuwd, want ik wil echt graag weer van alles oppakken. Eens kijken of dit paard en vooral de dame die les geeft, bevallen. En dan is het zaak om alles over te brengen naar Nikita, en straks naar Michael.

Geplaatst door Marlies Beekhuizen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.