Home » Blogs » Blogs 2016

Blogs 2016

Work hard play hard

Niet alleen de paarden getraind de afgelopen twee weken, maar zeer zeker ook mezelf getraind. Ook niet onbelangrijk! Ik ben vorige week maandag naar Otto geweest. Otto is het mechanische dressuurpaard en daar heb ik een rijles met een instructrice op gehad. Hele fijne les! Ik ben ook bij de sportschool in Wageningen geweest en daar ga ik beginnen met Ruiterfitheid. Dat wordt aanpoten, maar heel veel zin in!

Lees meer »

De verhuizing zit erop

Het was een flink paarden weekje! Zo heb ik ze graag. Veel vrije dagen door hemelvaart op donderdag waardoor ik uiteindelijk maar twee dagen gewerkt heb, lekker hoor. Verhuizing, check. Inburgering, check. Eerste training thuis, check. Eerste training buiten de deur, check. Lina voor het eerst voor de wagen, dubbel check!

Lees meer »

Oudjaars avond

Het laatste half jaar duurt net zo lang als de eerste 2,5 tot ze drie zijn heb ik al eens tegen een vriendin verteld die ook een eigen veulentje in de opfok heeft. Maar nu is het zover, over een paar uurtjes drie jaar geleden werd de jongste telg van de familie geboren. Morgen is ze dus alweer drie! Ik vind het heel eerlijk een magisch moment. Lina, vanavond is jouw oudjaars avond!

Lees meer »

Even bijpraten

Het wordt weer tijd dat ik het bloggen op ga pakken! Er gebeurt veel te veel en dat is leuk om bij te houden. hopelijk ook om te lezen ;) Eerst maar eens even bijpraten.

Lees meer »