Home » Blogs » Blogs 2013 » Nog niets

Nog niets

Gepubliceerd op 26 april 2013 om 16:54

De laatste week is eigenlijk alles Bella wat de klok slaat. Als ik wat ga doen, kom ik niet verder dan een kwartiertje van huis, want als het alarm gaat wil ik erbij zijn. Vandaag alweer 330 dagen onderweg en alles ziet er naar uit dat het wel eens snel kan gaan gebeuren, maar het is nog steeds niet zover. Gister heeft ze me zelfs een nachtje door laten halen, maar niets. Om 23.22 uur, ik lag net in bed, kreeg ik een serieus alarm, bij de weide was Bella compleet bezweet en onrustig. Dus ik daar een hele poos aan de zijlijn gebleven, maar niets. Toen ze even had geplast (nee, geen gebroken vliezen) en zich klaar ging maken om te gaan pitten heb ik dat ook maar gedaan. Toch nog een uur of drie slaap gepakt, daarna weer terug gegaan. Nog steeds niets. Beter 10 keer teveel dan 1 keer te weinig. Zo’st
ook!

Nikita heb ik de afgelopen week gelongeerd, beetje in beweeging voor de kraker komt. Vond haar de tweede keer lopen toch een stuk beter. Het weer zit gelukkig ook mee, alhoewel het vandaag dan weer net even onwijs slecht en koud is. We gaan richting zomer, temperaturen van over de 20 graden zijn al een feit en het gras is alweer lekker aan het groeien. Zo’n dagje 11 graden met regen is dan wel weer even jammer, maar vooruit dan maar. Ze heeft haar deken weer op, nog even de zon afwachten!

Michael is degene die op het moment het meeste merkt van de drukke tijd van zijn grote kleine zus, hij schiet er een beetje bij in. Hij komt niets te kort op zijn nieuwe stal en ik heb hem beloofd dat ik het echt allemaal goed ga maken ;)

Nog 5 dagen.

Geplaatst door Marlies Beekhuizen


«   »